Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο με τις ύβρεις και τις διαταγές του στους ωφελούμενους – Η κόντρα με τη Δήμητρα Γαλάνη

Με θερμή φωνή, καλοσυνάτος και ευγενής ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος χαιρετούσε όλους όσοι βρίσκονταν έξω από την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», περιμένοντας ένα πιάτο φαγητό. Αναζητούσε μέσα στον κόσμο τα παιδιά των οικογενειών που έχουν συγκεντρωθεί εκεί… Τα ρωτούσε, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, αν περνούν καλά… και θέλει να φωτογραφηθεί μαζί τους

Αυτό ήταν το καλό πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ένα πρόσωπο που πολλές φορές χανόταν ακόμη και μπροστά στην κάμερα, με τον ίδιο να μετατρέπεται πραγματικά σε έναν άλλον άνθρωπο….

Το… άλλο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Το T-live παρουσίασε βίντεο που δείχνει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, στο ίδιο σημείο λίγες ημέρες μετά. Η ευγένεια και τα γλυκά λόγια αντικαταστάθηκαν από αυταρχισμό και διαταγές. Ο επιτακτικός τόνος στη φωνή του, ήταν παραπάνω από εμφανής….

 

Η κόντρα με τη Δήμητρα Γαλάνη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο. Το 2020 μίλησε δημόσια με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη Δήμητρα Γαλάνη, φωτογραφίζοντάς τη ως… καρφί, επειδή η κοινωνική κουζίνα δέχτηκε έλεγχο από τη δημοτική αστυνομία για την τήρηση των μέτρων του κορονοϊού.

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπάρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγανε μάσκες και αντισηπτικά στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις, με ύφος 10 καρδιναλίων τούς ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε. Και μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται δύο μοτοσυκλέτες της Δημοτικής Αστυνομίας, για να μάς ζητήσουν να σταματήσουμε» έγραφε.

Η Δήμητρα Γαλάνη είχε απαντήσει δημόσια ότι ουδέποτε κάλεσε τη δημοτική αστυνομία και απλώς ζήτησε από τους εθελοντές να προσπαθήσουν να αποφύγουν τον συνωστισμό.

Read More

And More