Στο T-live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Βόμβες» για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου» – «Βαρύς παίκτης σε φρουτάκια» λένε μαρτυρίες

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες που θα συζητηθούν για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φαίνεται πως διέσχιζε τη μισή Αθήνα προκειμένου να παίξει μεγάλα ποσά στο αγαπημένο του τυχερό παιχνίδι, τα «φρουτάκια».

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη, ένα μικρό καζίνο στα νότια προάστια είχε γίνει το στέκι του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου».

«Ερχόταν εδώ και έπαιζε συνέχεια, τακτικά. Μεσημέρι, τέτοια ώρα έπαιζε μέσα. Ερχόταν με ένα μαύρο τζιπ. Αν ερχόταν η κυρία, ερχόταν ξεχωριστά» υποστήριξε άνθρωπος που έβλεπε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο στο σημείο και επεσήμανε ότι δεν πήγαινε… καμουφλαρισμένος.

Μαρτυρία θαμώνα του καταστήματος με τα «φρουτάκια» σημειώνει στο T-live: «Κάθε μέρα ήταν εδώ. Ερχόταν με ένα τζιπ και μαζί με άτομο αλβανικής καταγωγής» ενώ άλλος αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε: «Κάθε μέρα τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ από το 2012. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μία ξανθιά. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα άλλα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω, έχει χάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Έπαιζε δύο ευρώ το πάτημα, το μεγαλύτερο ποντάρισμα μηχανήματος».  

Read More

And More