Κωνσταντίνος Τζούμας: Εκνευρισμένος στο Πρωινό – «Δεν ανακαλώ τίποτα, οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, όχι το χιούμορ μας»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τη σεξιστική δήλωσή του, που προκάλεσε σάλο, βγήκε ξανά στον «αέρα» του Πρωινού. Ένα 24ωρο μετά την ευθύνη που έριξε στον ρεπόρτερ που του πήρε την επίμαχη συνέντευξη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός παρουσιάστηκε νευριασμένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας του ζητούσε συγγνώμη. 

Και συνέχισε: «κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!» συνέχισε.

«Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά:

«Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».  

Ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε τον Κωνσταντίνο Τζούμα κι έκλεισε τη σύνδεση, σχολιάζοντας πως «δεν έχει νόημα όλο αυτό».

Read More

And More