Κωνσταντίνος Βασάλος: 4 πρόσωπα που τον «έδωσαν στεγνά» για τη συμπεριφορά του, μέσα σε μία εβδομάδα

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δέχτηκε τα «βέλη» για την συμπεριφορά του και μάλιστα εν αγνοία του, όσο παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συμπαίκτης του, Κώστας Αναγνωστόπουλος «λύγισε» στο ριάλιτι επιβίωσης, εκφράζοντας το παράπονό του για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο συνυπήρξαν μαζί το 2017 στον πρώτο κύκλο του Survivor.

  • Κώστας Αναγνωστόπουλος

«Είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του… δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις», δήλωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Survivor.

  • Μπέττυ Μαγγίρα

Η παρουσιάστρια του Open σχολιάζοντας το Survivor All Star ανάφερε: «Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι».

  • Άννα Ζηρδέλη

Μετά την Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε ένα ντόμινο αποκαλύψεων για την τηλεοπτική συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Σειρά πήρε η Άννα Ζηρδέλη μέσα από το Mega Καλημέρα.

«Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”. Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά. Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα;

Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”», αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη.

  • Λίλη Πυράκη

«Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη. Σε κάποιο δοκιμαστικό έτυχε να είμαι με την Άννα Ζηρδέλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα μια συζήτηση με τον Κωνσταντίνο. Εκείνη την ημέρα τους ρωτούσε όλους. Κι εμένα με ρώτησε “θα φύγεις από την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί;”.

Θεωρώ άκυρη και άβολη την ερώτηση αυτή να την κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να πει σε μια νέα κοπέλα, η οποία κάνει το βήμα της να περάσει μπροστά, ενώ έχει και πολλά χιλιόμετρα από πίσω. Γιατί να της πει “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;”» αποκάλυψε η Λίλη Πυράκη στο πρωινό του Star.

Read More

And More