Κωνσταντίνος Βασάλος – Fipster: Aυτές είναι οι πιο απολαυστικές στιγμές των νικητών του Asia Express

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 11/12 το Asia Express με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster να είναι το ζευγάρι που κατάφερε φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο. (δες εδώ την έκπληξη την έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα)

O Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του παιχνιδιού και αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως από το twitter. Αναμφίβολα, χάρισαν αρκετές στιγμές γέλιου με τις αντιδράσεις τους. Το ταξίδι τους στο Asia Express τα είχε όλα: επικίνδυνες αποστολές, χαρές, λύπες, γέλια και νεύρα και όλα αυτά μεταφέρονταν με έναν μοναδικό τρόπο στην τηλεοπτική οθόνη.

Το πείσμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος για να κερδίσει το έπαθλο, η… γκρίνια του Fipster, ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζαν τις δοκιμασίες, αλλά και τους αντιπάλους τους, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που βοήθησαν στο να γίνουν το αγαπημένο μας ζευγάρι.

Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές τους στιγμές στο παιχνίδι περιπέτειας του Star και σου τις παρουσιάζει παρακάτω.

 

Κωνσταντίνος Βασάλος – Fipster: Τα highlights των μεγάλων νικητών του Asia Express

 

Δες από το τρίτο λεπτό και μετά:

Συγχαρητήρια για τη νίκη τους!

Read More

And More