Κωνσταντίνος Βασάλος – Fipster: Οι πρώτες δηλώσεις των νικητών του Asia Express – «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster ήταν οι μεγάλοι νικητές του Asia Express, οι οποίοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, ο γνωστός personal trainer και ο Youtuber, βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι αλλά και για την φιλία τους.

«Με πήραν και μου έκαναν την πρόταση να πάω στο παιχνίδι. Ρώτησα με ποιον και μου λένε θέλουμε να πας με τη μητέρα σου. Παίρνω την μάνα μου και μου λέει «Καλά είσαι τρελός; Θα γίνουμε ρεζίλι εκεί πέρα». Μετά το είπα στον Φίλιππο, το επεξεργάζεται, περνούν οι μέρες. Ήμασταν μαζί τότε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Και μετά από μερικές ημέρες μου λέει θες να πάμε ως παρέα;» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Φίλιππο Ιωάννου να αντιδράει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

 

«Αν δεν είχαμε κερδίσει δεν θα είχαμε έρθει καν εδώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άμα το έπαιρνε άλλος θα ήταν άδικο. Όταν κέρδισα πήρα τηλέφωνο τις φίλες μου, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαίρη Συνατσάκη» ανέφερε ο Fipster.

«Όταν κερδίσαμε πήρα τους γονείς μου, την Ευρυδίκη, όλους τους πήρα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε αν ο Βασάλος πάει στο Survivor. Μπορεί να αλλάξει γνώμη, τον παρακαλάω να μην πάει. Στεναχωριέμαι που θα φύγει, θέλω να πάει και να το κερδίσει» ανέφερε επίσης ο Fipster.

Read More

And More