Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πολύ στενή παρέα που κάνουν οι δυο τους, σε συνδυασμό με τον πρόσφατο χωρισμό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου από τον Πέτρο Πυλαρινό, έγιναν η αφορμή για να πιστέψουν κάποιοι πως έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το ραντεβού που είχε με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής.

«Το ξέρει η κοπέλα του;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος με τον Fipster να πετάγεται και με χιουμοριστική διάθεση να ρωτά, «Η Βάλια;».

«Να κάνω πως δε το άκουσα;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε τον λόγο ξεκαθαρίζοντας το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Καλά και να το άκουσες δεν ισχύει. Είναι αυτό που είπε και η Βάλια, είναι στη φαντασία κάποιου. Κάποιος το έβγαλε από το μυαλό του. Για να το ξεκαθαρίσουμε, με τη Βάλια είμαστε φίλοι. Το ότι κάνουμε παρέα, δε σημαίνει ότι κάνουμε και κάτι άλλο. Δε τρέχει κάτι με τη Βάλια, το ξεκαθαρίζω κι εγώ. Δεν είμαστε ερωτευμένοι» είπε.

Read More

And More