Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, απάντησε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την κριτική που έκανε σε κάποιους παρουσιαστές στο καινούργιο βίντεό του στο κανάλι Raw House στο Youtube.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω την μούρη μου στην τηλεόραση. Έκανα ένα βίντεο, δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις, απάντησα, δέχομαι την κριτική όλα καλά. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι ειπώθηκε ότι δεν θα έπρεπε να έχω γνώμη και άποψη, δεν με πειράζει το να με σχολιάσει κάποιος ως τηλεοπτικό πρόσωπο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχετικά με τη δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρας, ο οποίος είπε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στην τηλεόραση λόγω της εμφάνισής του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου τι να πω. Δεκτό και αυτό, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να είμαι στην τηλεόραση λόγω της ομορφιάς μου, τις περισσότερες φορές βγαίνω και ξινός». 

Για την επικοινωνία που είχε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε: «Εκείνη την ώρα έβλεπα τηλεόραση, είδα κάτι που με ενόχλησε και έστειλα μήνυμα στην Ευρυδίκη να κάνει μια ερώτηση στο πάνελ. Η ερώτησή ήταν αν δικαιούμαι να έχω γνώμη, αυτό τίποτα άλλο. Δεν κρατάω κακία, όλα καλά». 

Read More

And More