Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μιλάω με τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Fay’s Time για τις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωής και τις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό τους.

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως εκτός από συνεργάτες, είναι δύο καλοί φίλοι. 

«Ένας άνδρας και μία γυναίκα, αν κάνουν παρέα εδώ στην Ελλάδα είναι ζευγάρι, δεν υπάρχει φιλία. Δεν ξέρω πώς έχει προκύψει αυτό. Δεν με ενοχλεί είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού που παίζουμε όλοι», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για τις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε και τσακωμένοι. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν είναι τόσο εύκολο να κόψουμε κάθε σχέση μεταξύ μας».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει γνωρίσει τον νέο σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Όχι, δεν έχω φτάσει στο σημείο να μιλάω με τον σύντροφό της» και κατέληξε για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ένα ανέμελο πουλί που ανέμελα πετά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Read More

And More