Κωνσταντίνος Βασάλος: Εκτός εαυτού για τις σχέσεις που του καταλογίζουν – «Μια η Σταυρούλα, μια η ρεπόρτερ»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Μας» για να μιλήσει για όλους και για όλα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής τόσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συνευρεθεί ερωτικά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή όσο και στα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν το γυναίκειο «Α» που αφιέρωνε τις νίκες να είναι η ρεπόρτερ του Survivor, Αντωνία.

«Ήταν πολύ κομψό που φωτογράφισαν εμένα ότι έχω συνευρεθεί ερωτικά με την Σταυρούλα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό το πράγμα ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει. Ποιοι είναι οι παίκτες που είπαν ότι έγινε κάτι ερωτικό με μένα και την Σταυρούλα;

Έχω την Μαριαλένα, έχω την Σταυρούλα, έχω τώρα την ρεπόρτερ την Αντωνία – Νίκο μου έβγαλες χθες ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ, σε ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά! Ακούστηκε ότι έχω πάει με μια γυναίκα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό προσβάλλει και μένα και τη γυναίκα που φωτογραφίζετε. Βγαίνω εκτός εαυτού!» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Read More

And More