Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στο «Χαμογέλα και Πάλι» – Η σφιχτή αγκαλιά με τη Σίσσυ Χρηστίδου και οι σπόντες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί. Ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής μετά την επιστροφή του από το «Asia Express» δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έσφιξε στην αγκαλιά της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψαν και οι… σπόντες στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Μου έλειψες ρε σκασμένο! Τον θέλω του χρόνου εδώ, να έχει πάει πρώτα σε άλλη εκπομπή, να έχει ζήσει, να έχει περάσει με άλλη παρουσιάστρια και μετά να έρθει εδώ!» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντάει «Ξέρεις κάτι για του χρόνου; Δεν έχω κλείσει κάτι, οπότε μην τρελαίνεσαι. Άνεργος είμαι».

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζοριστήκαμε. Ήταν πάνω από 16 ώρες το γύρισμα, δεν μπορώ να πω παραπάνω» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Σίσσυ να αναρωτιέται: «Δεν θα μας πεις; Τι σε αφήνει το καινούργιο σου κανάλι;».

 

«Κάποια μέρη της εκπομπής μου έλειψαν, κάποια άλλα καθόλου. Δυσκολεύτηκα που ήρθα εδώ τώρα και δεν σας άκουσα να λέτε για όλα αυτά τα σοβαρά πράγματα…» είπε ο πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Read More

And More