Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλει λίγο να αφεθεί, είναι κουμπωμένη»

Μετά τα σχόλιά του για τους παρουσιαστές… που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι του Raw House στο Youtube. 

Αυτή τη φορά, ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου αποφάσισε να πιάσει στο στόμα τους… τις Ελληνίδες Influencer! Φυσικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επί 6 χρόνια πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Απ’ ό,τι θυμάμαι την ακολουθώ. Η Ευρυδίκη θέλει στα social λίγο να αφεθεί, είναι κουμπωμένη. Προσπαθεί και εκείνη να μη πει το ένα, να μη πει το άλλο για να μην παρεξηγηθεί. Υπάρχει γενικά μια φοβία. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την Ευρυδίκη, γιατί την αγαπάω. Ό,τι και να κάνει είναι smash. Δεν άντεχα με αυτά που άκουγα στην εκπομπή του Τσουρού για αυτό της έστειλα μήνυμα. Για ποιον λόγο να μην έχω γνώμη; Με έπιασαν τα νεύρα μου και της έστειλα μήνυμα» σχολίασε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για την Ιωάννα Τούνη: «Με κουράζει το περιεχόμενό της. Δεν είμαι το κοινό της, δεν την ακολουθώ στο Instagram. Λες να γίνει κάτι κακό; Δεν την ακολουθώ γιατί δεν με αφορά το περιεχόμενο. Είναι πιο γυναικείο, παιδάκια, ρούχα, κακάκια. Δεν έχω ξαναδεί πιο ήσυχο μωρό, τους γνώρισα στα Κύθηρα».

Για την Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα. Στα social media λόγω των παιδιών, το έχει λίγο αφημένο. Χριστίνα μου, επειδή σε συμπαθώ και σε αγαπάω πρέπει να αλλάξεις το περιεχόμενό σου. Να το κάνεις λίγο πιο αυθόρμητο. Τέρμα οι φωτογραφίες από φωτογράφο. Κάπου κάπου ανέβασε λίγο πιο χαλαρό και ανέμελο περιεχόμενο, μην είναι όλα τέλεια. Δεν θα σε κακολογήσει κανείς».

Read More

And More