Κωνσταντίνος Βασάλος για Χρηστίδου – Συρίγο: «Πότε έγινε αυτό; Στη σύσκεψη της εκπομπής;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τη συνεργασία τους με το Χαμογέλα και Πάλι αλλά και τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τη διαφωνία της με τον Νίκο Συρίγο.

«Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε όσα έγιναν στη σύσκεψη. Αν έγιναν; Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου. Το χέρι στο τραπέζι και τέτοια», ανέφερε η παρουσιάστρια του Mega στην εκπομπή του Σαββάτου μετά τη διαφωνία που είχε με τον Νίκο Συρίγο – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Τι απαντούν Κωνσταντίνος Βασάλος – Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Παιδιά, πότε έγινε αυτό; Συγγνώμη, στη σύσκεψη της εκπομπής; Είχα γύρισμα εγώ, κάνουμε πολλά θέματα έξω, την Παρασκευή πρέπει να έγινε αυτό», ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Είναι εξαιρετική η σχέση μου με τον Νίκο Συρίγου, είναι φίλος μου, τον αγαπώ πολύ. Δεν έχει γίνει κάτι. Το ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στις συζητήσεις των ανθρώπων που δουλεύουν είναι λογικό, αλλά η σχέση που έχουμε όλη μεταξύ μας είναι καλή και οικογενειακή θα την χαρακτήριζα», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν έγινε, αλίμονο αν οι συζητήσεις και οι γνώμες που λέγονται μεταξύ ενός και άλλου, τα παίρνουμε μαζί μας και τα παίρνουμε στις σχέσεις μας, μια χαρά είμαστε», ανέφερε για τη συνεργασία της με την εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Breakfast@Star:

Read More

And More