Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση στη Ματίνα Παγώνη για τα κιλά – «Έχει μάτι που κόβει»

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, για τις φήμες περί σχέσης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τα κιλά. 

«Βγήκα από μια σχέση τώρα κοντά, ήταν έξι χρόνια, δεν ήταν μικρή. Μου αρέσει η συντροφικότητα, μου αρέσει να είμαι με κάποιον άνθρωπο, δεν θέλω να είμαι κούτσουρο, μόνος μου. Όταν θα έρθει, θα είμαι χαρούμενος. Δεν έχει έρθει κάτι, αν υπήρχε κάτι θα το ξέρατε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσον αφορά τις φήμες περί σχέσης με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε: «Ήμουν στα γενέθλιά της, ήταν στα γενέθλια μου, τίποτα παραπάνω. Είμαστε φίλοι με την Βάλια, το έχω πει χίλιες φορές, θα πεθάνω αν με ξαναρωτήσουν».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στην Ματίνα Παγώνη για το θέμα των κιλών λέγοντας: «Έχουμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο, να σχολιάζουμε τα κιλά. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κιλά. Χριστούγεννα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω, τώρα θα μπούμε σε διαδικασία γράμμωσης. Η κα Παγώνη έχει μάτι που κόβει. Με τα ιατρικά δεν ασχολείται; Δεν ξέρω τι κάνει η κα Παγώνη, αλλά ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κιλά. Πρέπει να χάσω 3-4. Θα την κρατάω ενήμερη και θα τραβάω φωτογραφίες με την εξέλιξη της πορείας μου».

Read More

And More