Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλες οι γυναίκες έχουν σκεφτεί να πάνε με γυναίκα κάποια στιγμή – Όσες δεν το παραδεχτούν, λένε ψέματα»

Με νέο βίντεο στο διαδικτυακό κανάλι του στο Youttube επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτή τη φορά, ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των διαδικτυακών του φίλων, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του σε κάποια από τα θέματα αυτά.

«Όλες οι γυναίκες, κάποια στιγμή στη ζωή τους, έχουν σκεφτεί να πάνε με γυναίκα. Όσες σου πουν ότι δεν το έχουν σκεφτεί, λένε ψέμματα. Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι λεσβίες γιατί και εμείς τι θα κάναμε; Οι άντρες δεν μπορούν να πουν το ίδιο γιατί ξέρουν ότι θα στιγματιστούν αν το πουν. Υπάρχουν άντρες που πάνε μα άντρες για προσωπικές φιλοδοξίες», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος σημείωσε: «Το να κυνηγάς συνέχεια την αυτοβελτίωση σε κάνει δυστυχισμένο. Μπαίνεις σε ένα τρυπάκι αναζήτησης από το οποίο δεν βγαίνεις ποτέ. Ψάχνεις να δεις πώς θα γίνεις καλύτερος και αυτό δεν σταματάει ποτέ. Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία αυτοβελτίωσης γιατί είμαι βελτιωμένος από μόνος μου». 

Τέλος απάντησε στην ερώτηση του ποιος πρέπει να πληρώνει τα περισσότερα έξοδο σε μια σχέση λέγοντας: «Δεν είναι πολύ παρωχημένο και παλιακό το να πληρώνει ο άντρας περισσότερα. Αυτό έχει να κάνει με το ζευγάρι. Αν ο άντρας παίρνει δέκα χιλιάρικα και η κοπέλα παίρνει χίλια ευρώ, είναι λογικό να πληρώνει περισσότερο ο άντρας. Αν όμως, παίρνουν τα ίδια, δεν πρέπει να πληρώνουν μισά μισά». 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164