Τον Κωνσταντίνο Βασάλο υποδέχτηκε η Μαρία Σολωμού στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής της εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την τηλεόραση και το Youtube.
«Εμένα κάθε βίντεο μου κοστίζει 600 με 700 ευρώ. Είναι πολύ κοστοβόρο, είναι σαν μια επιχείρηση που περιμένεις να σου αποφέρει λεφτά πίσω. Καλό είναι οι άνθρωποι της τηλεόρασης να μην υποτιμούν το Youtube και να λένε ότι είναι μια προχειροδουλειά. Εφόσον μπορώ και δίνεται η δυνατότητα να είμαι σε όλα τα Μέσα, κάθε ευκαιρία που έρχεται θα την τραβάω από τα μαλλιά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήμουν φοβικός και μαζεμένος, όσο περνάνε τα χρόνια απολαμβάνω την τηλεόραση περισσότερο. Όταν έβγαινε στην κάμερα ίδρωνα».
Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκε: «Δεν νιώθω ο σούπερ γκόμενος. Με βλέπω, δεν λέω ότι νιώθω άσχημος, αλλά δεν έχω την αυτοπεποίθηση του σούπερ γκόμενου. Μάλλον έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση».
«Για να γίνω εκδηλωτικός, πρέπει πρώτα να εκδηλωθείς εσύ. Αν μου δώσεις ένα, θα σου δώσω εκατό. Υπήρξε μια κοπέλα στο παρελθόν που με είχε κερατώσει. Όταν το έμαθα με είχε πειράξει πολύ, αλλά αυτό που σκέφτηκα είναι ότι και εμένα μου έχουν συγχωρέσει πολλές φορές απιστία, οπότε θα ήταν εγωιστικό να μην συγχωρέσω και εγώ έναν άνθρωπο.
Οι απιστίες μου προέρχονται από κάποια ανασφάλεια. Έχω απιστήσει για μια εφηβεία που δεν έζησα ποτέ. Από την άλλη, δεν θέλω να είμαι ένας άνθρωπος που πληγώνει. Δεν θέλω να φεύγω από μια σχέση και μετά η κοπέλα να λέει “που έμπλεξα με αυτόν”», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

