Κωνσταντίνος Βασάλος: «Παίξατε θέμα ότι είναι σύντροφός μου ο Fipster – Τα προσωπικά μου τα αφήνω στην άκρη»

Στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και στις δηλώσεις που συζητήθηκαν.

«Μόνο σε εσάς εδώ στον ΣΚΑΪ έχω βγει, δεν έχω πάει σε άλλο κανάλι. Έκανα και μια ωραία εμφάνιση στο κανάλι του Fipster», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη συνέντευξη στο κανάλι του Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) στο youtube.

Με αφορμή τη δήλωση του youtuber ότι είναι σύντροφός του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Νάνσυ Παραδεισανού σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα: «Άμα δεν πας να στηρίξεις τον σύντροφό σου, πού θα πας;»

Ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, εκφράζοντας την ενόχλησή του για την  προβολή της δήλωσης του Fipster.

«Το παίξατε και θέμα ότι είναι σύντροφός μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, τα προσωπικά μου παιδιά τα αφήνω στην άκρη. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσα δήλωνε ο Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Πραγματικά εγώ είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και πια το δηλώνω. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου! Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με την συνέντευξη.

Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανήσια γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο και είμαστε φίλοι αλλά μιλάμε για το Youtube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι», είχε αναφέρει στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο γνωστός youtuber για τη συνέντευξη που συζητήθηκε. 

Read More

And More