Κωνσταντίνος Βασάλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είναι εύκολη δουλειά για όποιον κάθεται δίπλα σου, με βάλατε στην πιο αγχωτική θέση»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φιλοξενήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στη θέση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου που απεργεί.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον στενό συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον ίδιο να αστειεύεται για τη θέση που του έδωσαν στο πάνελ. «Ο Θοδωρής μας δεν είναι εδώ λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ και είπαμε να πάρουμε κάποιον που δεν είναι στην ΕΣΗΕΑ, για να μπορέσουμε να γεμίσουμε την παρέα μας περισσότερο» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καλησπέρα, λίγο πριν μπω στην ΕΣΗΕΑ… Με πρόλαβες στο παρατσάκ. Το σκεφτόμουν μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα να μπω στην ΕΣΗΕΑ για να σταματήσουν να λέγονται διάφορα. Με βάλατε στην πιο αγχωτική θέση δίπλα στην παρουσιάστρια, οπότε όλα καλά. Εντάξει, όποιος κάθεται δίπλα σου, δεν είναι εύκολη δουλειά» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Στο μπλα μπλα είσαι πρώτος! Πρώτος!» αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια που έκανε για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Read More

And More