Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν του ταιριάζει η Eurovision, μπορεί να πάει σε άλλα φεστιβάλ»

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision που διοργανώθηκε από γνωστό club της Αθήνας το βράδυ της Τετάρτης 10/5 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εκεί, τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες με τον ίδιο να μιλά για τον ηλικιακό ρατσισμό που υπάρχει στον θεσμό σημειώνοντας πως κάτι αντίστοιχο έγινε και στην περίπτωση της Καλομοίρας της περασμένη χρονιά. (δες εδώ φωτογραφίες)

«Είχα πάει στην εκπομπή του Φώτη σήμερα και μου λέει “έχεις πει ότι είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν οι νέοι στη Eurovision”. Δεν είπα αυτό. Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στη Eurovision, να πηγαίνουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Μην το κάνουμε πολλές φορές talent show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Δεν γίνεται να σου λέει η Καλομοίρα πέρυσι ότι θέλει να πάει και να της λες “όχι, είσαι μεγάλη”. Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε επίσης: «Θα μπορούσε να το κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου… Στον Αργυρό δεν ταιριάζει η Eurovision, μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164