Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε Γιώργο Θεοφάνους: «Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή»

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους για τους ONE έδωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια, ήταν η αστερόσκονη από πάνω του ήταν σε τεράστιες ποσότητες», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, με τους τόσους χρυσούς και πλατινένιους, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου μετά από 23 χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο» και κατέληξε: «Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή».

«Οι One ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20 – 25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων γιατί δεν μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό γιατί στα boy bands άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκα μπροστά για να τους πω «λάθος κάνετε». Ούτε με ρώτησαν ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται» είχε πει ο Γιώργος Θεοφάνους στο περιοδικό ΟΚ!.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164