Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Υπήρχε μια κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα»

Στις πρόβες του Χρήστου Δάντη με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για την καλοκαιρινή τους περιοδεία βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη, για την κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όταν έφυγε από τους ONE.

«Η αγάπη που έχω στον Χρήστο Δάντη είναι τεράστια. Νιώθω ενθουσιασμό και χαρά που θα κάνουμε την περιοδεία», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δέχθηκα αμφισβήτηση όταν αποχώρησα από τους ONE, αν θα τα καταφέρω ή όχι. Πάντα υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Νομίζω όμως ότι τα κατάφερα, κάτι έκανα κι εγώ», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για τη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους,  ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε: «Βρεθήκαμε πρόσφατα, τον Δεκέμβριο, στα γενέθλια του Τάσου Τρύφωνος και μιλήσαμε. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα, είπαμε δυο κουβέντες. Δημοσιοποιήθηκε μια διαφορά μας… Υπήρχε μια κόντρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα».

Read More

And More