Κόπηκε δημοφιλής σειρά στο Netflix!

Ο λόγος για τη “σκοτεινή” κωμωδία “Santa Clarita Diet”, το κοινό της οποίας θα αναγκαστεί, μετά την απόφαση του Netflix, να αποχαιρετίσει μετά από τρεις σεζόν τους αγαπημένους του ήρωες. Το “Santa Clarita Diet”, με πρωταγωνιστές την Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant, είχε αποκτήσει φανατικό κοινό λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε ότι σταματά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. “Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Victor Fresco για την πρωτότυπη ιδέα. Οι απίστευτοι Drew Barrymore και Timothy Olyphant ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Sheila και τον Joel Hammond, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός”, τονίζεται στην ανακοίνωση της πλατφόρμας χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, του Joel και της Sheila Hammond, που εργάζονται ως μεσίτες σε προάστιο της Καλιφόρνια. Η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η κ. Hammond, για άγνωστους αρχικά λόγους, μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αρχίζει να… επιζητεί ανθρώπινη σάρκα.

Ο αφοσιωμένος σύζυγος και η κόρη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα οικογενειακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα πολλές κωμικές αλλά και ζόμπι στιγμές.

Read More

And More