Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Κόρα Καρβούνη

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει», σε μία αποκλειστική συνέντευξη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλους και για όλα.

Μέσα σε όλα, η Κόρα Καρβούνη αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, τονίζοντας: «Δεν πιστεύω ότι η ιστορία του #metoo έχει καθαρίσει το θέατρο. Εγώ θεωρώ ότι αν αυτός που έχει εξουσία δεν γνωρίζει πως να την χειριστεί, δεν θα τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Είναι πολύ πιο βαθύ το πρόβλημα. Αυτό που έχουμε πετύχει και μου δίνει μεγάλη χαρά, είναι ότι οποιοδήποτε θύμα, δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί φοβόταν μην χάσει τη δουλειά του ή οτιδήποτε. Τώρα μπορούμε όλοι να μιλάμε. Όποιος μας κάνει κάτι έχουμε την ελευθερία να το πούμε.

Σχετικά με το αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πορείας της στον χώρο, η Κόρα Καρβούνη αποκάλυψε: «Το έχω βιώσει και ως νεότερη αλλά και μεγαλύτερη. Εγώ όμως είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει και έχω θάρρος, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμένα. Πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν. Μπορεί να μας συμβεί κάτι που δεν περιμένουμε και να μας πιάσει εξαπίνης και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε».

Όσον αφορά τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, η Κόρα Καρβούνη εξήγησε: «είπα το “ναι” για τη συμμετοχή μου στη σειρά, πέραν του υπέροχου ρόλου γιατί είναι πολύ γοητευτικό πρόσωπο η Νίτσα, πρώτον για το σενάριο, δεύτερον για την Κατερίνα Φιλιώτου που έχουμε ξαναδουλέψει μαζί και έχουμε συγκλονιστική συνεργασία και λατρεύει η μία την άλλη, και τρίτον για το καστ, είναι το πιο υπέροχο καστ που έχω δει σε ελληνική σειρά αυτή τη στιγμή. Οι συνάδελφοί μου είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, είναι μοναδικές περιπτώσεις. Πραγματικά αγαπάμε ο ένας τον άλλον και νομίζω αυτό φαίνεται καθαρότατα στο γυαλί».

Ενώ για τον ρόλο της πρόσθεσε: «η Νίτσα γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας. Από απόψε θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις και για το παρελθόν της Ζέτας και της Νίτσας. Η Νίτσα έχει ένα βίαιο παρελθόν».

Η Νίτσα ήταν ένα παιδί που είχε κακοποιηθεί από τον πατριό της και στα 15 της βάζει φωτιά στο σπίτι της και φεύγει «αυτό είναι το παρελθόν της και για αυτό έχει τέτοια δυσκολία και καχυποψία με τους άντρες, για αυτό είναι έτσι και απέναντι στο Στρατή. Έχει πια φτιάξει ένα σενάριο στη ζωή της ότι οι άντρες είναι έτσι».

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει

Το «ντου» του Στέλιου στα άλλα μαγαζιά φέρνει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στον Χρήστο που πνιγμένος μες στη σιωπή του προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού.

Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Καθώς ο Στρατής εμφανίζεται στο δημαρχείο τα πάντα γίνονται κόκκινα. Η Νίτσα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Ζέτας για τον Στρατή και την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του, εκείνη από την άλλη νιώθει την έλξη να μεγαλώνει. Η νύχτα, όμως, που έρχεται ανατρέπει τα πάντα.

Μπροστά στα μάτια της βλέπει τον χειρότερό της εφιάλτη.

Read More

And More