Κοραλία Καράντη: Η εξομολόγηση για τον γιο της: «Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου»

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά, Famagusta.

Σχολιάζοντας τις πρώτες εντυπώσεις και τα μηνύματα θαυμασμού που δέχτηκε μετά την πρεμιέρα, η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπέζο με τον οποίο τη φετινή σεζόν αποτελούν τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες της σειράς. 

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της Χριστίνας, της ηρωίδας που υποδύεται, με τον Αντρέα (Γιάννης Μπέζος), κάνοντας λόγο για ένα αγαπημένο ζευγάρι.

«Έχουν μία τόσο γλυκιά σχέση, υπέροχη, από αυτές που ζηλεύεις να τις βλέπεις. Είναι σπάνιο να δεις ανθρώπους να αγαπιούνται τόσο πολύ, για τόσα πολλά χρόνια, με αυτή την αυταπάρνηση του εαυτού, να ζεις και να προστατεύεις πρώτα τον άλλον και μετά τον εαυτό σου», είπε η Κοραλία Καράντη.

Σημείο σταθμός στη ζωή της Χριστίνας ήταν η απώλεια του παιδιού της την ημέρα της τουρκικής εισβολής, με την Κοραλία Καράντη να αναφέρει πως η απώλεια ενός παιδιού είναι το πιο συνταρακτικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου.

«Η Χριστίνα είναι ένα πρόσωπο που μπορούμε πάνω της να προβάλουμε τα πρόσωπα των γυναικών που έχουν τραυματιστεί από πόλεμο», ανέφερε η Κοραλία Καράντη. 

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της: «Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου, όπως και όταν μπήκε ο γιος μου στην εφηβεία. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του», είπε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega η Κοραλία Καράντη.

 

Read More

And More