Κόρη Απόστολου Λύτρα για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μια μητριά»

Η μεγάλη κόρη του Απόστολου Λύτρα που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο ήταν την αρχή ήταν στο πλευρό του πατέρα της ενώ όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά πλάνα του T-live, τη νύχτα του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου προσέτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο για να τη δει από κοντά, μετά από τηλεφώνημα του πατέρα της.

Δίπλα στον πατέρα της ήταν και όταν ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε, συνοδεία περιπολικού, στο αστυνομικό τμήμα μετά την εξέταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γιατρό στην ιδιωτική κλινική. Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το T-live φαίνονται οι δυο τους να μπαίνουν στο πολυτελές τζιπ και να αποχωρούν από το νοσοκομείο μαζί με το περιπολικό.

Τι κατέθεσε για τον πατέρα της

Η μεγάλη κόρη του Απόστολου Λύτρα βρέθηκε και στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για τον πατέρα της πριν εκείνος απολογηθεί. Μέσα από την κατάθεσή της προσπάθησε να σκιαγραφήσει τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Ο πατέρας μου δεν είχε υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έξι ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν άπλα μια μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου και η Σοφία επιδίωξαν να έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου» ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτές Υποθέσεις».

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο πατέρας της δεν υπήρξε ποτέ βίαιος. «Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα μου δεν θα επεδίωκε να έχουμε σχέση μαζί του. Δεν βλέπαμε τον πατέρα μου με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εγώ πηγαίνω κάθε βράδυ σπίτι τους και περνάω ώρα και με τους δυο, ενώ κάθε Κυριακή την περνάμε μαζί» είπε η μεγαλύτερη κόρη του Απόστολου Λύτρα, σύμφωνα με το OPEN.

Η 19χρονη αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ποινικολόγος. «Θα ήθελα επίσης, να προσθέσω ότι πριν από πέντε χρόνια ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα και θα μπορούσε να μην εργάζεται εντατικά. Παρόλα αυτά, για να μη λείψει τίποτα στην οικογένεια του, ούτε από την εκπαίδευση μας, ούτε από τη μόρφωση μας, ούτε από υλικά, ούτε από συναισθηματικά εργαζόταν πάρα πολλές ώρες για εμένα και τις δυο αδελφές μου».

Λόγω της καλής σχέσης που είχε πάντα η 20χρονη κοπέλα με τη Σοφία Πολυζωγοπολούλου, οι δυο τους ήταν σε επικοινωνία, μέσω μηνυμάτων και μετά την απόφαση να αφεθεί ο ποινικολόγος ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, το πρώτο μήνυμα από την κόρη του ποινικολόγου αποστέλλεται στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις έγινε γνωστό ότι δεν προφυλακίζεται.

ΚΟΡΗ ΛΥΤΡΑ: Σοφία πρέπει να πάω να πάρω πράγματα; Δεν προφυλακίστηκε. Μπορώ;

Σ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ: Θα μιλήσουμε αργότερα.

ΚΟΡΗ ΛΥΤΡΑ: Πάρε με σύντομα. Δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα.

Την ίδια ημέρα η 19χρονη επισκέφθηκε τη Σοφία Πολυζογοπούλου στο σπίτι της στον Γέρακα και πήρε κάποια ρούχα του πατέρα της και ένα τσαντάκι με λεφτά. Εκεί, μέσα από τα μηνύματα, φαίνεται πως είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο.

ΚΟΡΗ ΛΥΤΡΑ: Πώς είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν, δεν κατάλαβα πώς μου συνέβη.

Σ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ: Όχι δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;

ΚΟΡΗ ΛΥΤΡΑ: Μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι καλύτερα, ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι πάρε με, το έχω ανοιχτό.

Αλλά και την επόμενη ημέρα, την Τρίτη, λίγες ώρες πριν το επεισόδιο έξω από το σπίτι της 37χρονης δικηγόρου, η 20χρονη έστειλε ξανά μηνύματα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Βγες από τον ρόλο που σε έχουν βάλει»

Σ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ: Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά.

ΚΟΡΗ ΛΥΤΡΑ: Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω, γιατί είναι οι κάμερες και δημοσιογράφοι απ’ έξω;

 Σ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ: Βγες από τον ρόλο που σε έχουν βάλει κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή.

Η μεγάλη κόρη του ποινικολόγου ήταν και ο ένας από τους τρεις ανθρώπους που βρέθηκαν στο σπίτι της κυρίας Πολυζωγοπούλου τη νύχτα της Τρίτης 18 Ιουνίου. Μάλιστα, η ίδια άνοιξε την αυλόπορτα με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή της, όπως φέρεται να κατέθεσε ο αστυνομικός που ήταν σκοπός έξω από το σπίτι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164