Κορινθία: Έτσι ήταν η… προηγούμενη ζωή του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» – Οι δύο γάμοι και τα έξι παιδιά

Παλαιοημερολογήτης, πολύτεκνος πατέρας και οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του στους αστυνομικούς. Ποιος όμως είναι πραγματικά ο 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Κορινθία και εργαζόταν με τηλεργασία εδώ και τρία χρόνια στο δήμο Ερέτριας;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, ο 45χρονος πατέρας με καταγωγή από την Ικαρία μεγάλωσε στην Αθήνα. Άτομα που τον γνωρίζουν εδώ και χρόνια κάνουν λόγο για δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς ο πατέρας του πέθανε όταν ο ίδιος ήταν μικρός και η μητέρα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στα νεανικά του χρόνια μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Ικαρία. Παρά τις δυσκολίες θα ασχοληθεί με τη μουσική και θα πιάσει δουλειά σε σχολείο από όπου όμως θ αποχωρήσει με καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα. Στη ζωή του μπαίνουν σιγά σιγά και οι Παλαιοημερολογήτες.

«Σχέσεις είχαμε όταν ήταν εδώ στην Αθήνα, μετά είχε εξαφανιστεί. Μένω άναυδη, δεν ξέρω τι να πω. Ήταν ιδιόρρυθμο άτομο. Έπαιρνε αποφάσεις, στο… μπαμ. Δεν ήταν να πολυσκεφτεί κάποια πράγματα την οικογένεια του και τα παιδιά του κυρίως» λέει συγγενής του 45χρονου στο T-live.

Από τη μουσική, στην καθαριότητα των δήμων

Από το 2008 έως το 2020 θα εργαστεί ως υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας, στα απορριμματοφόρα στο Δήμο Ηλιούπολης. Τον Σεπτέμβριο του 2020 θα πάρει μετάταξη, για λόγους υγείας, στο δήμο της Ερέτριας και πάλι ως εργάτης καθαριότητας. Είναι η εποχή που η οικογένεια θα μετοικίσει στην ορεινή Κορινθία φτιάχνοντας την κοινότητα των Παλαιοχριστιανών.

Το 2001 και το 2002 αποκτά με την πρώτη του σύζυγο δύο παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά αυτά φιλοξενήθηκαν, κάποια στιγμή, στο Χαμόγελο του Παιδιού, μετά από σύντομη παραμονή τους σε Μοναστήρι.

«Της λέγαμε της εγγονής μου, εγώ και η κόρη μου και μητέρα της, να σταματήσει τη σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτήν δεν μας άκουσε. Ήταν νέα και ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε η καρδιά της. Έκαναν δυο παιδιά μαζί και χώρισαν. Τα παιδιά μεγάλωσαν με την κόρη μου. Η εγγονή μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της και είναι μια χαρά. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε και η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν» υποστήριξε η μητέρα της πρώτη τους συζύγου.

Με τη δεύτερη σύζυγό του θα φέρουν στον κόσμο τέσσερα παιδιά, ηλικίας σήμερα 6, 13,15 και 22 ετών. Είναι η οικογένεια που εντοπίστηκε να ζει σε συνθήκες πρωτόγονες στην Ορεινή Κορινθία όπου εγκαταστάθηκε το 2020 μετά την αγορά ενός κτήματος.

Όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής της οικογένειας, τα παιδιά του δεν πηγαίνουν στο σχολείο γι’ αυτό και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών.

Η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή

Στην Ηλιούπολη ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός θα έρθει για πρώτη φορά σ επαφή με τη Χρυσή Αυγή και θα γίνει το δεξί χέρι του Ηλία Παναγιώταρου όπως ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς. Ένα περιστατικό όμως κατά τη διάρκεια του οποίου θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού θα τον οδηγήσει στην απόφαση ν αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή.

Ο 45χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι και την Τετάρτη που θα απολογηθεί για τα αδικήματα που του έχουν αποδοθεί.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More