Κόρινθος: Οικογένεια πολυτέκνων ζουν σαν πρωτόγονοι – «Είναι επιλογή μας» λένε στο Tlive

Μία απίστευτη ιστορία στην Κόρινθο έγινε γνωστή σήμερα, με πρωταγωνιστές μία οικογένεια η οποία ζει σε πρωτόγονες συνθήκες. Οι ίδιοι έχουν σκάψει ένα λαγούμι 30 μέτρων, και σύμφωνα με όσα είπε η Ηρώ Καρυοφίλη στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, οι Αρχές θα εξετάσουν το θέμα εις βάθος, καθώς υπάρχουν υπόνοιες αιμομιξίας και γι’ αυτό το λόγο έχουν μεταφερθεί τα παιδιά σε δομές.

Όλα ξεκίνησαν από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος κατήγγειλε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας, όταν πήγε για κυνήγι και ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να του επιτέθηκε. Όταν οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα λαγούμι 30 μέτρων που είχαν σκάψει μόνοι τους. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχει, ενώ τα παιδιά της οικογένειας δεν είχαν πάει ποτέ στο σχολείο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο για την έρευνα, δέχτηκαν την επίθεση της οικογένειας με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται στο κεφάλι.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη και η κάμερα του T-live βρέθηκε το… αυτοσχέδιο οίκημα της οικογένειας, με τον πατέρα να επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για λαγούμι αλλά για χώρο λατρείας. Μάλιστα, ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στον κάτοικο-κυνηγό…

«Ζούμε όπως οι πρόγονοί μας από επιλογή. Είμαστε μία θρησκευτική μειονότητα» είπε ο πατέρας αποφεύγοντας να απαντήσει αν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο. 

Τι δήλωσε η μητέρα της οικογένειας στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Read More

And More