Κως: Οι γονείς της Αναστάζια στο Tlive – «Ο σύντροφός της πήγε στην Αστυνομία αλλά του είπαν να πάει την επομένη»

Ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού. Όπως υποστήριξε ο σύντροφος της κόρης του, πήγε στην Αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του, αλλά του είπαν ότι έπρεπε να πάει την επόμενη ημέρα.

«Η κόρη μου εδώ και 10 χρόνια είναι με τον ίδιο σύντροφο. 8 χρόνια ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Όταν ήταν στην Πολωνία μέναμε μαζί στο σπίτι μου. Είναι πολύ τίμιος άνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Απ’ ό,τι ξέρω ο σύντροφος ήταν στη δουλειά και κανόνισαν να συναντηθούν στο μπαρ…στις 22:30. Στις 22:00 εκείνος τελείωνε τη βάρδια αλλά η κόρη μου δεν έφτασε στη συνάντηση» ανέφερε ο πατέρας της 27χρονης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 27χρονη με τον σύντροφο της το βράδυ της εξαφάνισης της είχαν ραντεβού στις 22:30 σ ε ένα μπαρ. Όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε άρχισε να την αναζητά.

«Και ξεκίνησε να την αναζητά. Δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία. Και όταν δεν εμφανίστηκε, μας τηλεφώνησε, μίλησε με τη γυναίκα μου και της είπε ότι η κόρη μου δεν εμφανίστηκε και στις 2 η ώρα προσπάθησε να το δηλώσει στην αστυνομία αλλά του είπαν να περάσει την επόμενη ημέρα το πρωί από το τμήμα».

Σύμφωνα με τον πατέρα της, ο 32χρονος εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας της μηχανής του.

«Ξεκίνησαν την αναζήτηση. Τον πήραν μαζί και έψαξαν όλες τις κάμερες στην πόλη. Και βρήκαν τη στιγμή που ανέβηκε στη μηχανή και βρήκαν την ομάδα. Από τον αριθμό της πινακίδας βρήκαν τον ύποπτο» δήλωσε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι άκουσε ότι υπάρχει κάμερα που έχει «πιάσει» τον 32χρονο με την κόρη του να φεύγουν. «Γι’ αυτό τον βρήκαν. Έτσι το κατάλαβα εγώ. Γι’αυτό πήγαν στο διαμέρισμα του, δεν ήταν εκεί. Έμενε με κάποιον Πακιστανό. Αυτά μου είπαν».

O πατέρας της Αναστάζια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει όσα έχουν συμβεί. Σύμφωνα με εκείνον ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές δεν ήταν γνωστός της κόρης του. «Άκουσα ότι είναι γνωστός στην αστυνομία αλλά δεν το εγώ δεν το ξέρω. Το διάβασα από τα media. Δεν ήταν γνωστός της κόρης μου, σίγουρα. Σε κάποια από τις κάμερες φαίνεται μια ομάδα από νέους που την πλησίασαν μπροστά από το σούπερ μάρκετ» σημείωσε ο πατέρας της Αναστάζια, τονίζοντας πως η κόρη του δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του αλλά μάλλον εκείνος της υποσχέθηκε κάτι.

Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας της Αναστάζια

Στο T-live μίλησε και η μητέρα της 27χρονης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο. 

Read More

And More