Αποκάλυψη Tlive

Κως: Τα γυναικεία κοσμήματα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Στον Ανακριτή βρέθηκε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω και θεωρείται από τις Αρχές, ως ο νούμερο ένα ύποπτος για το στυγερό έγκλημα που έχει παγώσει το Πανελλήνιο.

Ο αλλοδαπός, που όπως όλα δείχνουν, ήταν ο τελευταίος άνθρωπός που είδε την Αναστάζια πριν αυτή πάψει να δίνει σημεία ζωής το βράδυ της 12ης Ιουνίου στην Κω, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της 27χρονης, ενώ όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το newsit.gr, θα αλλάξει κάποια σημεία από την προανακριτική του κατάθεση.

Η Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του Alpha βρίσκεται έξω από το σπίτι του 32χρονου κατηγορούμενου και ανακάλυψε γυναικεία κοσμήματα. Όπως θα δεις στο βίντεο, έξω από το σπίτι του 32χρονου, δύο σκουλαρίκια κρίκοι και ένα βραχιολάκι σε σμαραγδί χρώμα με γυναικείο «μάτι».

Τα γυναικεία κοσμήματα λοιπόν γεννούν ερωτήματα. Για ποιον λόγο βρίσκονται έξω από ένα σπίτι όπου διέμεναν δύο άντρες; Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει έλεγχος από τις Αρχές αναφορικά με το σε ποιο πρόσωπο ανήκουν;

Δες το βίντεο από το T-live:

Read More

And More