Κως: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της 27χρονης πριν χαθούν τα ίχνη της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω.

Στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μετά την προσαγωγή ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος τον οποίο συνάντησε η κοπέλα. Το ένα στοιχείο μετά το άλλο δείχνουν εγκληματική ενέργεια και στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ένας πολίτης εντοπίζει τυχαία το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης πεταμένο στο Μαρμάρι. Ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται όντως για τη συσκευή της 27χρονης.

Τα ίχνη της κοπέλας έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας, όπου και την είδαν τελευταία φορά να φεύγει με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Όπως αποκαλύπτει στο Mega ένας κάτοικος της περιοχής είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή εκείνο το βράδυ.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξια, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρια δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λεω πως γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις
Το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρί

βει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Πηγή: MEGA

Read More

And More