Κώστας Αποστολάκης: «Το θεώρησα σημάδι, σαν να μου έλεγε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσω»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού.

Ο ηθοποιός μίλησε για το «σημάδι» που τον έκανε να μην παρατήσει την υποκριτική, για την προσωπική του ζωή αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας.

«Δε μου έχει τύχει να παίζω και να μη γελάει κανείς από κάτω. Τα κοινά είναι διαφορετικά κάθε φορά… Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα με τα οποία δε θα μπορούσα να κάνω χιούμορ και τώρα πλέον, ακόμα περισσότερα, για το μετά Χριστόν μιλάω. Δε θα έκανα ποτέ χιούμορ με θέματα που αφορούν την εκκλησία. 

Μια φορά έχω πει στη ζωή μου ότι θα παρατήσω την υποκριτική. Πήγα να πάρω τη μηχανή μου και γλίστρησα, κι έπεσα πάνω σε ένα χαρτάκι. Αυτό το χαρτάκι έγραφε ένα ποίημα του Λάμπρου Κανελλόπουλου, δε ξέρω πως βρέθηκε εκεί, κάποιος βγήκε από το θέατρο και του έπεσε, έλεγε “περίμενα πολύ καιρό, δεν είπα σε κανέναν λέξη, δεν ήθελα κανένας να πιστέψει ότι διψούσα και ήθελα νερό. Ώσπου ήρθε από Πάνω, η εντολή να βρέξει”. Το θεώρησα σημάδι, σαν να μου έλεγε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Για την προσωπική του ζωή ο Κώστας Αποστολάκης είπε, «Στην προσωπική μου ζωή φυσικά και είμαι μόνος αυτό τον καιρό. Δε ξέρω αν θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου με κάποια γυναίκα, η απάντηση θα μου δοθεί από αλλού, όχι από εμένα. Δε θέλω να ερωτευτώ. Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα άχρηστο. Είναι ο πλήρης οδηγός εξάρτησης. Εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Αυτό που νιώθω για την κόρη μου είναι αγάπη».

Τέλος, για τον ρόλο του ως πατέρας, ο ηθοποιός ανέφερε, «Είναι σίγουρο ότι δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Δεν το έχω μετανιώσει, έχω μετανοήσει. Το έχεις μετανιώσει δε σημαίνει ότι δε θα ξανακάνεις κάτι. Εγώ ζητάω συγχώρεση από τον Ιησού Χριστό στην προσευχή μου».

Read More

And More