Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση μετά την εκδίκαση του διαζυγίου

Στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάστηκε την Παρασκευή 14/10 η υπόθεση διαζυγίου του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση.

Ο Κώστας Δόξας μιλώντας χθες στην εκπομπή «Open Weekend» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περιμένω να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να βγει και μετά από 10 μήνες. Σήμερα έγινε μια συζήτηση, ήταν ένα περίεργο δικαστήριο και όλα καλά. Γενικότερα οι δικαστικές αίθουσες είναι ψυχοφθόρες».

Η Ελένη Τσολάκη επικοινώνησε χθες με την Μαρία Δεληθανάση, η οποία δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση έως ότου ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη.

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή αρκέστηκε να πει: «Είμαι μια χαρά! Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι αυτή τη στιγμή, θα έρθει η ώρα που θα τα πούμε όλα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου».

 

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγος του είναι σε διάσταση από το 2018 και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή μηνύσεις για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Read More

And More