Κώστας Φραγκολιάς: Αποκάλυψε ότι η σύντροφός του, Δώρα, έχει κορονοϊό – Τα συμπτώματα και η απομόνωση στο σπίτι

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκεται σε καραντίνα λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy day.

Το μοντέλο μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, αποκαλύπτοντας ότι η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη είναι εκείνη που νοσεί από covid-19, με αποτέλεσμα κι εκείνος να απομονωθεί.

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς και συμπλήρωσε: «Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί. Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα

Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά. Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή».

Πιθανότατα, ο Κώστας Φραγκολιάς να επιστρέψει στο Happy Day από Δευτέρα. 

 

Read More

And More