Κώστας Φραγκολιάς: «Αυτή είναι η άποψη του Γιώργου Λιάγκα, εγώ δεν το βλέπω έτσι»

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το ρεπορτάζ του Happy Day για τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε στην ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ότι το ρεπορτάζ ήταν μια «πατάτα» του Happy Day καθώς στη συνέχεια ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το ρεπορτάζ, διέψευσε τα σενάρια για σχέση με την παρουσιάστρια του Mega.

«Αυτή είναι η άποψή του. Εγώ δεν το βλέπω έτσι, δεν νομίζω ότι φωτογραφίσαμε το πρόσωπο, καμία σχέση. Η Τίνα είχε ένα ρεπορτάζ, το επικοινώνησε και αυτό ήταν όλο», ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και σχολίασε: «Δεν μας αφορά το μετά. Μπορεί να το ξεκινήσαμε εμείς αλλά δεν φωτογραφίσαμε κάποιο άλλο πρόσωπο. Δεν γνωρίζω αν η Σταματίνα μίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου.  Οτιδήποτε γίνεται τώρα τελευταία παίρνει μεγάλη έκταση και εμένα δεν μου αρέσει αυτό προσωπικά».

«Διαφωνώ με αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η Σταματίνα ένιωσε άσχημα, δεν της άρεσε όλο αυτό που έγινε και βγήκε και απολογήθηκε», κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς για το ρεπορτάζ του Happy Day.

Read More

And More