Κώστας Φραγκολιάς: Οι αποκαλύψεις μετά τη συνάντηση με τον Βασίλη Γκουρούση – Ποια είναι η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη

Ο Κώστας Φραγκολιάς συναντήθηκε με τον Βασίλη Γκουρούση, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Τρικάλων για την υπόθεση του ριφιφί των τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό.

Όπως είπε το μοντέλο στο Happy Day, ο Βασίλης Γκουρούσης «μου εξιστόρησε πολλά πράγματα. Ο λόγος που αποφυλακίστηκε είναι ότι προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που λόγω γραφειοκρατίας άργησαν. Μου είπε ότι στην αρχή περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή και έκανε άσχημες πράξεις γενικότερα, προς τον εαυτό του. Αναγκάστηκε να χάσει τα τρία του αυτοκίνητα, καθώς τα πούλησε. Σκέφτηκε ακόμα και για τα σπίτια για να αντεπεξέλθει απέναντι όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και στις υποχρεώσεις που έτρεχαν».

Όσον αφορά στη σχέση του Βασίλη Γκουρούση με την Τέτα Καμπουρέλη, ο Κώστας Φραγκολιάς επεσήμανε πως «είναι σε μία στάση αναμονής. Εμένα αυτό που μου είπε είναι, ότι μία από τις μεθόδους της αστυνομίας είναι να προσπαθήσουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να αναγκάσεις το περιβάλλον να πει κάποια πράγματα».

«Έμεινε στο σπίτι της μητέρας του για ένα δύο βράδια και νομίζω ότι για ένα βράδυ έμεινε στον γιο του. Θα πάει σπίτι του και προφανώς εκεί θα συζητήσει με την Τέτα Καμπουρέλη» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More