Κώστας Φραγκολιάς: «Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, θα ήθελα να κάνω και κάτι δικό μου»

Τον Κώστα Φραγκολιά που φέτος βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο πάνελ της εκπομπής “Happy Day“, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον μιας και το συμβόλαιό του λήγει φέτος αλλά, και τις προσδοκίες που έχει για να κάνει και κάτι δικό του.

«Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος αλλά  έχουν γίνει συζητήσεις για να κάνουμε ραντεβού και να μιλήσουμε για του χρόνου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις από το κανάλι για να κάνω και κάτι άλλο. Καλές προϋποθέσεις υπάρχουν οπότε φαντάζομαι ότι θα είναι όλα καλά. Εννοείται ότι θέλεις να κάνεις και κάτι δικό σου αν πιστεύεις ότι σου ταιριάζει αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Πριν 2-3 χρόνια είχα προτείνει κάτι στο κανάλι, το συζητήσαμε αλλά δεν ευδοκίμησε. Σίγουρα αν πρότεινα τώρα κάτι θα ήταν στο κανάλι. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις, δεν τα βρούμε και υπάρξει μια συζήτηση κάπου αλλού, ναι θα το πρότεινα κι εκεί» είπε και πρόσθεσε,

«Δε νιώθω ότι είναι δεδομένη η θέση μου στην εκπομπή. Νιώθω ότι κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε εξετάσεις για την καθημερινότητα και δεν είναι κάτι εύκολο».

Read More

And More