Κώστας Κόκλας για την πρώην σύζυγό του: «Δεν βάλαμε μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώην σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

«Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες», ανέφερε ο Κώστας Κόκλας για τις σχέσεις με την πρώην του, Κατερίνα Σούλη.

«Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδία», πρόσθεσε ο Κώστας Κόκλας.

Κώστας Κόκλας – Προσωπική ζωή

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση: «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος», αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας καλεσμένος στην ΕΡΤ.

Read More

And More