Κώστας Κόκλας: Ο γιος του Δημήτρης, οι πειρασμοί στη ζωή του και τα 34 σήριαλ! (βίντεο)

Ο Κώστας Κόκλας, ήταν το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Η πορεία του στην υποκριτική, η στροφή του από το δράμα στην κωμωδία, τα 34 σήριαλ που μετρά μέχρι σήμερα, αλλά και οι τρεις πιο αγαπημένες του σειρές είναι μερικά από τα θέματα που συζήτησε με τον Γρηγόρη. Πώς διαχειρίστηκε τους πειρασμούς που βρέθηκαν στον δρόμο του όλα αυτά τα χρόνια; Πώς είναι να συνεργάζεται ξανά τηλεοπτικά με την Καίτη Κωνσταντίνου, μετά από 22 χρόνια;

Για τους πειρασμούς στη ζωή του:Είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε από επαρχία, οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί. Έμαθα από τους γονείς μου να κρατάω ένα μέτρο και να κρατάω την αξιοπρέπειά μου.

Για το γιο του Δημήτρη: Ο Δημήτρης είναι 12 ετών τώρα. Είχα πάρα πολλά άγχη εγώ ως παιδί. Εγώ δεν του φορτώνω φοβίες και άγχη. Το θέμα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Ότι κι αν αποφασίσει να κάνει θα είμαι δίπλα του. Με ενδιαφέρει ότι έχει χιούμορ, είναι ευγενικός έχει ανοιχτό μυαλό και ότι κι αν κάνει θα είναι καλός

Για τον σκύλο του που παίζει και στο σήριαλ: Ο Λουκάς ήταν συνέχεια κάτω από το σπίτι μου για μήνες. Έφευγα γύριζα, ήταν εκεί και με κοίταζε. Με κοίταζε συνέχεια. Και το λέω αντε μπες και μπήκε στο σπίτι! Από τότε τον έχουμε σπίτι! Έρχεται στο σήριαλ.

Για τους γονείς και τα παιδικα του χρόνια: Η μαμά μου ήταν μοδίστρα. Τότε δεν υπήρχαν μαγαζιά έρχονταν γυναίκες  και έκαναν πρόβα και τις θαύμαζα και έμαθα να τις αγαπάω! Η μητέρα μου έραβε ο πατέρας μου μαστόρευε και τα βράδια έπαιζε μαντολίνο.

Για τα σήριαλ: Έχω παίξει περίπου σε 34 σήριαλ. Δουλεύω πολλά χρόνια. Τα “Εγκλήματα” είναι το αγαπημένο μου σήριαλ. Με την Καίτη Κωνσταντίνου συναντηθήκαμε 22 χρόνια μετά, στην ¨Τούρτα της μαμάς”! Άλλο ένα σήριαλ που πέρασα καλά είναι “Βαμμένος ήλιος” και το “Απών”

Read More

And More