Κώστας Κωστόπουλος: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος της Άννας Τσουκαλά

Μετά τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού -γνωστή από τη σειρά «Μη μου λες αντίο»-, Άννας Τσουκαλά εις βάρος του Κώστα Κωστόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, το πρωί της Δευτέρας 23/5 πως ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού επικοινώνησε με την πλευρά του Κώστα Κωστόπουλου και επεσήμανε πως «είναι σε γνώση και των συγκεκριμένων καταγγελιών και το περιβάλλον του λέει και γι΄ αυτή την περίπτωση σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Δηλαδή, όλα αυτά που υποστηρίζει η κα Τσουκαλά δεν ισχύουν και τον συκοφαντεί».

Τι έγραψε η Άννα Τσουκαλά στο facebook

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε!

Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά για τον Κώστα Κωστόπουλο.

Δες εδώ τι είπε η Άννα Τσουκαλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Read More

And More