Κώστας Κρομμύδας: «Τα καλοκαίρια η κόρη μου εργάζεται σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει “βγάζω το μεροκάματο”»

Για την απόφασή του να βάλει σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική και να αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων, αλλά και για την κόρη του, μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

«Η υποκριτική έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Δε μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, γιατί δε θα είσαι πουθενά καλός. Πηγαίνω με πάρα πολύ χαρά σε κάστινγκ που γίνονται από το εξωτερικό.

Το κολύμπι στα ποτάμια, το τρέξιμο στα λιβάδια, αυτή η ανεμελιά που λίγα παιδιά έχουν πλέον στην επαρχία. Η κόρη μου λατρεύει να πηγαίνουμε στο χωριό τα καλοκαίρια γιατί της αρέσει η ανεμελιά. Αυτό είναι το τραγικό που κάνουμε με τα παιδιά μας, τα έχουμε εγκλωβίσει σε δραστηριότητες… Τα παιδιά κάποια στιγμή δε θέλουν πρόγραμμα, θέλουν απόλυτη ελευθερία.

Τα καλοκαίρια η κόρη μου δουλεύει με τον παππού της ή σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει ‘’βγάζω ένα μεροκάματο’’. Θέλω να κρατήσει τη ζωή στα χέρια της είτε σπουδάσει στο καλύτερο Πανεπιστήμιο είτε κάνει κάτι άλλο, να μπορεί να σταθεί. Δεν είναι ντροπή να κάνεις μια δουλειά» ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας.

«Δε θα έγραφα βιβλίο για τη ζωή μου. Αν έγραφα όμως, ο τίτλος του θα ήταν “ήρθε το τέλος”. Καθόλου απαισιόδοξο, θα ήταν το τελευταίο μου βιβλίο. Εκεί να δεις τι αποκαλύψεις έχουν να γίνουν» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός – συγγραφέας.

Read More

And More