Κώστας Μαλιάτσης για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ο καθένας έχει τους δικούς του χρόνους, περιμένουμε να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση»

Τον Κώστα Μαλιάτση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην σύντροφός της Άννας Μαρίας Βέλλη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την υπόθεση που έχει βγει ξανά στο προσκήνιο, σχετικά με τον ξυλοδαρμό της youtuber. 

«Η Άννα Μαρία δεν μου είχε μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά, λογικά αυτό ανήκει στην μετέπειτα προσωπική της ζωή, έγινα μάλλον viral όλο αυτό τώρα. Το θέμα είναι να λυθεί το συγκεκριμένο κομμάτι και να μην γίνονται τέτοια πράγματα σε κανέναν. Την αγαπάω πολύ και τους γονείς της και την ίδια, είναι φοβερός άνθρωπος. Επειδή αυτά είναι περίεργα πράγματα, δεν είναι τόσο εύκολο να μου μιλήσει», είπε αρχικά ο Κώστας Μαλιάτσης. 

Και συνέχισε: «Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο beef, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα πράγμα το οποίο σίγουρα θα απασχολεί, γιατί είναι κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν γνώριζα ότι είναι αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι ο υπαίτιος θα μιλήσει μαζί της και θα το βρουν». 

«Η ψυχοσύνθεση κάθε ανθρώπου πάνω σε ένα τέτοιο θέμα είναι κάτι διαφορετικό, ο καθένας έχει τους δικούς του χρόνους, τους σεβόμαστε και περιμένουμε να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση», κατέληξε ο πρώην σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Κώστας Μαλλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 1,5 χρόνο το 2020.

 

Read More

And More