Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει και κανέναν»

Ο Κώστας Μαρτάκης έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Ζαρίφη, εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε τόσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα λάθη στην επαγγελματική του διαδρομή όσο και την απόφαση να κάνει ένα σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή του.

«Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα! Με έπιασε μια μέρα και είπα «τέλος». Μέχρι και περιοχή άλλαξα. Ήμουν γέννημα θρέμμα στα νότια προάστια και τώρα έχω βρεθεί στα βόρεια προάστια. Νομίζω ότι αυτό το έχω κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου και νομίζω ότι με «πιάνει» κάθε οκτώ χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, τι συμβαίνει» ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Δεν κρύβομαι. Δεν κάνω κάτι παράνομο, οπότε και να προσπαθώ να το κρύψω. Απλά δεν επιλέγω να έρθω εδώ με τη σχέση μου, να πάω σε ένα κοσμικό γεγονός με τη σχέση μου, να κάνω μια δημόσια φωτογράφιση ή στο σπίτι μου με τη σχέση μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά δεν έχει τύχει. Δεν μου έχει βγει, δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν» συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

 

Read More

And More