Κώστας Μπακογιάννης: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα στις εκλογές – Τι είπε η Σία Κοσιώνη

Εκλογές 2023: Ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχτηκε την ήττα του από τον Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων, κάνοντας δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματική του φόρτιση. Αρχικά ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Τον ευχαρίστησα για τον πολύ καλό και ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Ασφαλώς, να τον διαβεβαιώσω ότι εγώ και η ομάδα μου είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, όλες και όλους που μας υποστήριξαν. Έκαναν ένα πραγματικά καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος βαρύνει μόνο εμένα. Προς τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μίας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

Τι είπε η Σία Κοσιώνη μετά τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη

Παρακολουθώντας τα όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, η Σία Κοσιώνη έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό.

«Εγώ νομίζω ότι επιδεικνύει πολιτικό πολιτισμό αυτή η δήλωση. Προφανώς υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση» υπογράμμισε η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ. 

Με την ενσωμάτωση στο 87,02%, ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 55,88%, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης ακολουθεί με 44,12%. 

Read More

And More