Κώστας Νικούλι: «Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου»

Ο Κώστας Νικούλι ξενάγησε τον Θανάση Πάτρα και το Mega Καλημέρα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον «Σασμό», μίλησε για τους γονείς του που ήρθαν στην Ελλάδα από την Αλβανία, τα παιδικά του χρόνια, τη στιγμή που «πλακώθηκε» στο ξύλο με συμμαθητή του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου.

«Δεν είπα σε κανέναν ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, έφυγα ένα απόγευμα και πήγα σε μία θεατρική ομάδα. Με ρώτησαν αν είχα κάνει τα μαθήματά μου. Είχα μείνει μετεξεταστέος στην Α’ Γυμνασίου στα θρησκευτικά, Γ’ γυμνασίου βιολογία και στην Α’ Λυκείου σε επτά μαθήματα. Έκατσα, διάβασα και τα πέρασα» πρόσθεσε ο Κώστας Νικούλι.

«Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παλληκάρι που είπε κάτι για την καταγωγή μου. Αν είσαι ξένος, θα ‘σαι πάντα ξένος. Το καλό είναι ότι πρέπει να κρατάς μέσα σου μία επαφή με το διαφορετικό κομμάτι μέσα σου. Τώρα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, κάπως το έχουν ξεπεράσει. Το βλέπω και στη ζωή μου, τα σχόλια έρχονται από μεγαλύτερες ηλικίες κι αυτό με στενοχωρεί. Ήμουν σε μία συνεργασία, κι έλεγε μία γυναίκα ότι στην περιοχή που μένει έγιναν πολλές κλοπές και γυρνάει και μου λέει: ‘αλβανοί το έκαναν’» είπε επίσης ο Κώστας Νικούλι.

Αναφορικά με τη σύντροφό του, ο Κώστας Νικούλι είπε ότι την προσέγγισε με πρόσχημα τη δουλειά.

Read More

And More