Κώστας Παπαδόπουλος: Η αλήθεια για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας και την κόντρα Τζέιμς – Παππά

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο 37χρονος ζαχαροπλάστης, που έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα (δες εδώ το φωτορεπορτάζ του TLIFE από το αεροδρόμιο) μίλησε για όλους και για όλα.

Για την αποχώρησή του: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν είπε ο Λιανός “αποχωρεί ο Κώστας Παπαδόπουλος” άρχισα να λέω από μέσα μου ότι δε μπορεί! Έχουν ακουστεί πολλά “Δε μπορεί”, εγώ ακόμα μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα. Ζήσαμε 4,5 μήνες εκεί. Ήταν σαν οικογένεια. Πλέον σε αυτή τη φάση που ήμασταν δεν κοιτάγαμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, κοιτάγαμε και τη συμβίωση.

Για τη Μαριαλένα και τον Σάκη: Θεωρώ ότι η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα! Είναι αίσθημα αυτό, ήταν δύο χρόνια μαζί. Η Μαριαλένα είναι δυνατή παίκτρια, ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης και φυσικά ενώθηκαν. Ενώθηκαν απέναντι στον Τζέιμς, τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα, μα πάρα πολύ κοντά αλλά στο φιλικό επίπεδο. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε έχει προσβάλλει τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Πώς το βλέπει ο Σάκης; Ίσως να τρέφει κάποια αισθήματα, περισσότερο από φιλικά, αλλά δεν το γνωρίζω. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.

Για την κόντρα Τζέιμς – Αλέξη Παππά: Ο Τζέιμς ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον Τζέιμς, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον Τζέιμς τι να ψηφίσουμε. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James.

Για τους υπόλοιπους παίκτες και για την τριάδα του τελικού: Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες. Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες. Τριάδα προβλεπω πως θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor.

Read More

And More