Κώστας Παπαδόπουλος: Ο “κλέφτης” Παππάς, ο Λιβάνης και ο άνθρωπος που έχασε στην περίοδο του Survivor

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε… καυτές αποκαλύψεις για το Survivor στην ενότητα «10 και να καίνε» του Love It. Ο 36χρονος ζαχαροπλάστης χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά “πρωταθλητή” στο κλέψιμο, μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη απώλεια που βίωσε κατά την περίοδο του παιχνιδιού και δεν του το είπε κανείς.

«Εάν έβλεπα στο δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα του μιλούσα, δεν μου είναι συμπαθής. Σε όλους τους παίκτες θα πρόσφερα γλυκό γιατί όλοι πεινάσαμε. Εάν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, θα περίμενα τον άνθρωπό μου να έρθει και να μου εξηγηθεί. Πρωταθλητής στο κλέψιμο ήταν ο Παππάς, αλλά τον… κόντραρε συνέχεια ο James. Έχω κλέψει κι εγώ στο Survivor, μια μπανάνα και ζήτησα συγγνώμη», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε επίσης: «Είχα ευχηθεί χρόνια πολλά στα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε τηλεοπτικός χρόνος και δεν το έδειξαν. Στα κάστινγκ γνώρισα τον Κόρο, το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με τον James. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά στο τέλος τα βρήκαμε. Έχασα τον πεθερό μου όσο ήμουν στο παιχνίδι και η γυναίκα μου δεν μου το είπε για να μείνω».

Read More

And More