Κώστας Σόμμερ: «Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί νιώθω γεμάτος, έχω τις εμπειρίες μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Σόμμερ στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει, για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αφού κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά».

«Οι λέξεις ‘’σύζυγος’’ και ‘’μπαμπάς’’ με χαρακτηρίζουν 100%. Μου αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Ο Κώστας Σόμμερ συνέχισε: «Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπύρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε».

«Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω ‘’γεμάτος’’. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισιμότητα στην πορεία».

Ο Κώστας Σόμμερ είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά». «Τον πιστεύω πολύ τον Νίκο Χαρδαλιά. Έχουμε όρεξη να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε δουλειά. Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική νομίζω από όταν έγινα πατέρας. Θέλεις να κάνει κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου» δήλωσε.

Read More

And More