Κώστας Σόμμερ για Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Δύσκολα θα τη φλερτάρει κάποιος μπροστά μου, πρέπει να έχει θράσος»

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και ο δημοσιογράφος, Σαράντης Μαριεττής. Το ζευγάρι μίλησε για τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί, την όμορφη οικογένειά τους και το φλερτ από τρίτους.

«Η μικρή μας από τον Άη Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο, ο Ιάσονας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου θα ντυθώ Άη Βασίλης για τα παιδιά αλλά δε θέλω να τρομάξουν. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και κάτσαμε 15».

Όπως λέει η Βαλεντίνη Παπαδάκη, «Με έπαιρνε η μαμά μου να με ρωτήσει πότε θα γυρίσω από το ταξίδι μου με τον Κώστα. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον. Στις γιορτές θα πάμε Αράχωβα με τα παιδάκια μας».

Ο Κώστας Σόμμερ πρόσθεσε: «Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο, πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος».

Read More

And More