Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βαφτίζουν τον γιο τους με 150 καλεσμένους

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Κώστας Σόμμερ μαζί με την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο του δεύτερο παιδάκι του, μίλησαν μεταξύ άλλων, για τη σχέση τους, τον γιο τους, Ιάσονα αλλά και για τη βάπτισή του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/10.

«Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ. 

Η Βαλεντινή Παπαδάκη στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες της, τονίζοντας πως: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω μονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί». 

«Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη».

Όσον αφορά στη βάπτιση του γιου τους, Ιάσονα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/10, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποκάλυψαν: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχω 150 καλεσμένους».

Τέλος, η Βαλεντίνη Παπαδάκη αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, λέγοντας: «Ξεπέρασα την απώλεια του πατέρα μου γρήγορα και προσπάθησε να μην αφήσω να επηρεάσει ούτε τη σχέση μου αλλά ούτε την εγκυμοσύνη μου. Πιο πολύ με ένοιαζε για την εγκυμοσύνη γιατί το μωράκι που κυοφορείς τα καταλαβαίνει όλα, ενώ το άλλο κάπως μπορείς να το κοροϊδέψεις με γέλια και παιχνίδι». 

Read More

And More