Κώστας Τσουρός: Έδωσε εξηγήσεις για τον τηλεοπτικό καυγά με τον Αλέξη Γεωργούλη -“Δεν υπάρχει εμπάθεια απέναντι του” (βίντεο)

Για τον χθεσινό καυγά που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και τον Κώστα Τσουρό, αναφέρθηκε σήμερα ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 

Η Ναταλία του έδωσε το λόγο λέγοντας πως θέλει να κλείσει το θέμα και ο Κώστας είπε: Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί ήταν όντως μια αμήχανη και ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει.

Το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα από την αρχή αυτό που είχα στο μυαλό μου στον αέρα. Η ένστασή μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου”. Ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και γω το ερμήνευσα διαφορετικά. Μετά πήρα τον Αλέξη τηλέφωνο και το λύσαμε και ακούσαμε τη συνέντευξη. Λύθηκε το θέμα. Εμένα με ενδιαφέρει να μη νομίζει ο Αλέξης ότι είμαι εμπαθής απέναντί του. Δεν έχω εμπάθεια για κανέναν, απλά επειδή ο Αλέξης είναι και πολιτικός θεωρώ ότι πρέπει ένας πολιτικός να κρίνεται πιο αυστηρά για αυτό και ήταν η στάση μου τέτοια!

Δες το βίντεο

Read More

And More